Prefab Sprout – ett underskattat popband

Popbandet Prefab Sprout har spenderat större delen av sin karriär som något av en hemlighet. På toppen av sin karriär från mitten av 80-talet till början av 90-talet spelades de flitigt i radion. Sedan dess har de fört en mer undanskymd tillvaro, men en sak är säker: fansen de har kvar älskar dem djupt.

Det spelar ingen roll om du lyssnar på Prefab Sprout eller någon helt annan musik. Du vill ha så bra ljudkvalitet som möjligt, men du vill också ha komfort. Hos Teknikdelar.se hittar du ett fint sortiment av bra trådlösa hörlurar som fungerar både till Androidmobiler och iPhones.

Prefab Sprout har egentligen inte släppt någon dålig platta, men det är framför allt två album det lyser lite extra om. Dels är det deras andra platta som släpptes som “Steve McQueen” i Storbritannien och Europa (“Two Wheels Good” i USA). Men Prefab är ett av få band som faktiskt gjort bland sitt bästa material senare i karriären. “Crimson/Red” från 2013 betraktas av många Prefab-fans som ett av deras absolut bästa album, om inte det näst bästa. Att det albumet egentligen snarast var en soloplatta av frontmannen Paddy McAloon spelar inte så stor roll. Han var alltid den musikaliskt mest drivande kraften i bandet. Nu plågas han tyvärr av hörselproblem och återkommande blindhet, så hans musikaliska produktion är inte längre lika hög.

Prefab Sprout – ett underskattat popband
Rulla till toppen
zakra