Justin Timberlake, slog igen som ung i tv-program

En världskänd artist som haft sitt fokus på R&B-genren är Justin Randall Timberlake. Hans artistnamn är i stort sätt samma som hans riktiga namn, han har endast uteslutit Randall. Justin Timberlake föddes år 1981 i USA, närmare bestämt i staden Memphis som ligger i Tennessee. Han har inte endast blivit en framgångsrik person som artist utan han har även nått stora framgångar som dansare, låtskrivare, producent, affärsman och skådespelare.

Justins karriär

Det många inte vet är att Justin Timberlake slog igenom och blev känd efter sin medverkan i två program, Star Search och Mickey Mouse Club. Innan han valde att satsa på en solokarriär var han en av medlemmarna i gruppen NSYNC. Han var en av medlemmarna i denna grupp från 1995 fram till år 2002 när han valde att lägga all sin tid och fokus på att skapa en solokarriär.

Han fick en lyckad debut och släppte ett soloalbum som fick mycket uppmärksamhet. Hans första album döpte han till Justified och detta album innehöll bland annat två låtar som kom att bli mycket omtalade, Like I Love You och Cry Me a River.

Justin Timberlake har även producerat filmmusik, han producerade till exempel musik som är med i filmen Trolls.

Justin Timberlake, slog igen som ung i tv-program
Rulla till toppen
zakra