Pojkband från Storbritannien

One Direction är en popgrupp som bildades år 2010, gruppen består av killar och gruppen är ett brittiskt-irländskt pojkband. One Direction har fått väldigt stor genomslagskraft och kom att bli mycket populär främst bland unga tjejer. One Direction består av fyra killar, Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson. Just nu har gruppen haft en paus sedan år 2016 och några av gruppens medlemmar har under denna paus fokuserat på sina egna karriärer inom musiken.

Gruppens historia

När One Direction bildades var en kille vid namn Zayn Malik även en av gruppmedlemmarna, han har dock valt att inte vara med i gruppen längre för att satsa på sin solokarriär. Han valde att lämna gruppen år 2015. Gruppen bildades under tv-serien The X Factor. Hit sökte alla fem killarna enskilt men de kom att sättas samman som en grupp av produktionen. One Direction kom på tredje plats i tv-programmet och efter programmet fick de ett skivkontrakt.

Gruppen har fått många fans och dessa har kommit att börja kallas för Directioners. Dessa fans väntar förväntansfullt på att gruppen ska återförenas från sin paus. Dock har de inte gått ut med att en återföring kommer ske mer än att en av medlemmarna, Liam Payne, kort nämnt i en intervju att de skulle återförenas under år 2020.

Pojkband från Storbritannien
Rulla till toppen
zakra